dijous, 18 de maig de 2017

Sortida didàctica al Parc Natural del Delta de l'Ebre

El passat 17 de maig els i les alumnes de Graduat en Educació Secundària (GES) i d'Ensenyaments Inicials vam poder gaudir de la sortida didàctica del tercer trimestre en un emplaçament privilegiat: el Parc Natural del Delta de l'Ebre.A la primera part de la sortida vam visitar el Centre d'interpretació de l'arròs de Camarles. En acabar ens vam desplaçar amb vaixell fins a la desembocadura del riu Ebre i després de dinar vam fer un recorregut per les llacunes de la Tancada i l'Escanyissada. La jornada va finalitzar amb la visita a la llotja de peix de Sant Carles de la Ràpita.


Si voleu visualitzar més fotografies de la sortida podeu accedir a l'àlbum: àlbum de fotografies sortida Parc Natural del Delta de l'Ebre.Com cada trimestre l'alumnat de GES que participa a les sortides didàctiques treballa un dossier amb activitats que integren diferents aspectes del currículum dels àmbits de la Comunicació, Científic i Tecnològic i Ciències Socials, àmbits que formen el currículum del Graduat en Educació Secundària.

Com sempre, la valoració d'aquesta activitat ha estat molt positiva per part de tots els assistents: alumnes i professorat. L'objectiu i la importància d'aquestes sortides que es fan al llarg del curs és, sobretot, didàctic, aprendre i reforçar aspectes dels continguts de les diferents àrees d'estudi d'una manera molt més pràctica. Conèixer el nostre patrimoni i fomentar noves inquietuds. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu missatge serà revisat abans de ser publicat.